Перші страви
|
||
Назва
|
Вихід в гр.
|
Ціна в грн.
|
Борщ український зі сметаною, пампушками та часниковою підливою |
300/100/100
|
94.00
|
Журек старопольський
(копчена куряча грудка, ковбаса с/к, сметана, цибуля, часник, майоран, яйце) |
300/10
|
114.00
|
Юшка грибна “Карпатська”
(з лісовими грибами) За живильним рецептом старого лісника… |
300/10
|
98.00 |
Поливка куряча
(ніжний бульйон з курячою гомілкою,яйцем та зеленню) |
300/10
|
92.00
|
Солянка «М’ясницька»
(овочі та супер заправка поєднані з натуральним м’ясом) Подаємо із сметаною |
300/10
|
124.00
|
Бограч закарпатський
(приготований із м’яса свинини та телятини,солодкого перцю,меленої паприки,помідорів,картоплі,моркви та спецій) |
300/10
|
124.00
|