Банкетні страви |
||
Назва | Вихід в гр. | Ціна в грн. |
Холодні закуски: | ||
«Здобич рибалки» (млинці з сьомгою власного посолу, лимон, зелень) |
100/60/20 | 184.00 |
«Тещина закуска» (оселедець пряного посолу на запеченій картоплі з червоною цибулею, зелень) |
80/60/40/10 | 124.00 |
Рибне асорті (сьомга власного посолу, палтус, лимон, зелень) |
150/30 | 268.00 |
Скумбрія холодного копчення | 80/40/10 | 144.00 |
«М’ясна скриня» (запечена з часничком буженина, язик свинячий та домашня ковбаса, зелень) |
170/10 | 168.00 |
Асорті рулетів (курка, свинина і телятина фаршировані омлетом, грибами, чорносливом та запечені по домашньому) |
170/10 | 168.00 |
«Козацький перекус» (сало, те що смалене соломкою, перекручене сало з хріном, три гріночки, часничок, зелень) |
150/30 | 128.00 |
Язик відварний (свинячий, подаємо з хріном) |
100/50/10 | 124.00 |
З карпатських долин… (бринза, сулугуні власного виробництва, мед, горішки) |
150/30/10 | 142.00 |
Асорті сирів (гауда, чеддер, камамбер, виноград, горішки) |
150/30/10 | 234.00 |
«Святковий покуштунок» (млинці фаршировані солоним творогом та с/с сьомгою, лимон, зелень) |
150/10 | 168.00 |
Українська «Фуагра» (паштет із печінки під желе з червоного вина) |
150/10 | 157.00 |
«Лісова галявина» (мариновані домашні печериці, цибуля, часник, зелень) |
150/20 | 88.00 |
Закуска «Хохляцька» (хрусткі солоні огірки та тонізуючі помідори, квашена капуста, морква та бурячок по корейські) |
300/10 | 112.00 |
«Смачна городина» (свіжі помідори та огірочки, солодкий перець, зелень) |
250/10 | 126.00 |
Пеньочки зі смажених баклажанів з помідорами під сиром |
200/10 | 156.00 |
Маслини/оливи | 50/10 | 66.00 |
Помідори фаршировані – сиром з часниковим соусом – салатом «крабовий» – салатом «столичний» – салатом «господарочка (куряча грудка, ананас, шампіньйони мариновані,огірки свіжі, яйця, соус) |
50 | 42.00 |
Яйця фаршировані грибами | 150/10 | 48.00 |
Фаршировані та заливні страви: | ||
Язик заливний | 250/10 | 184.00 |
Риба заливна (філе морського окуня) | 250/10 | 168.00 |
Холодець із свинини та домашнього півника,подаємо з хріном | 200/10 | 144.00 |
Печінковий тортик | 1кг. | 360.00 |
Курка фарширована млинцями | 1кг. | 440.00 |
Риба фарширована власним м’ясом, запечена у печі та оформлена овочами | 1кг. | 620.00 |
Салати: | ||
З рибою… «Цезар» з сьомгою (сьомга карамелізована в кунжуті, мікс салатів, сухарики, сир «пармезан», помідори «чері», яйце, соус) |
220/10 | 166.00 |
«Бриз» (сьомга власного посолу, мікс салатів, сир «фета», помідори «чері», оливи, насіння гарбузове, подаємо під лимонно- медовим соусом) |
250/10 | 157.00 |
«Оселедець під шубою» (оселедець пряного посолу під шапкою з парових овочів, яйця, соус) |
300/10 | 110.00 |
З м’ясом… «Рідна Хата» (смажена в кунжуті телятина, мікс салатів, помідори «чері», сир «камамбер», печериці мариновані, імбирний соус) |
230/10 | 154.00 |
«Цезар» класичний (мікс салатів, обсмажена куряча грудка та бекон, сухарики, сир «пармезан», помідори «чері», яйце, соус) |
250/10 | 142.00 |
«Балакучий язичок» (язик телячий, смажені печериці, солоний огірок, горошок, горішки, яйце, соус) |
250/10 | 118.00 |
Традиційне “Олів’є”
(овочі парові,куряча грудка,солоний огірок,яйце,соус) |
250/10 | 104.00 |
«Роксолана» (куряча грудка, болгарський перець, маслини, печериці мариновані, сир, соус) |
250/10 | 124.00 |
«Бояриня» (обсмажені у вершках спаржева квасоля та печериці, капуста пекінська, обсмажена куряча грудка,помідори «чері» під сирним соусом) |
220/10 | 148.00 |
«Пікантний» (копчена куряча грудка, помідори, мариновані печериці, вершковий сир, горішки, пікантний соус) |
250/10 | 128.00 |
“Господарочка”
(куряча грудка,ананас,шампіньйони мариновані,огірки свіжі,яйця,соус) |
250/10 | 124.00 |
З овочами…
«Від Грецького Пана» |
250/10 | 136.00 |
«Примха Панянки» (сир «моцарела» з помідорами під соусом «Песто») Ніжно та вишукано! |
200/10 | 126.00 |
Канапе: | ||
З салом командирським, бородінським хлібом і корнішонами |
15/10/5/10 | 24.00 |
З оселедцем, маринованою цибулею і бородінським хлібом |
15/10/5/10 | 26.00 |
З масляною та маринованим імбиром | 15/5/10/10 | 40.00 |
З салямі і маслинами | 15/10/5/10 | 32.00 |
З сьомгою і лимоном | 15/10/5/10 | 40.00 |
З ікрою лосося і зеленим маслом | 15/10/5/10 | 48.00 |
З моцарелою, помідорами та соусом Песто | 15/15/10/5 | 30.00 |
З бужениною і свіжим огірком | 15/10/5/10 | 32.00 |
З баликом та грушою | 15/15/10/5 | 32.00 |
З домашньою ковбасою і помідорами | 15/10/5/10 | 30.00 |
З шинкою та свіжим огірком | 15/10/5/10 | 32.00 |
З копченим курячим філе, сиром та ананасом |
15/10/10/5 | 32.00 |
З язиком, сиром та солодким перцем | 15/10/10/5 | 38.00 |
Шпажки: | ||
Камамбер та моцарела з виноградом | 100 | 134.00 |
З вершковим сиром та ананасом | 100 | 68.00 |
Буженина та шинка з помідорами чері | 100 | 72.00 |
Копчена курка, сир Фета, оливи | 100 | 72.00 |
З салямі, маринованими грибами та сиром | 100 | 74.00 |
Еклери з курячим паштетом | 80 | 42.00 |
Еклери із суфле лосося | 80 | 48.00 |
Еклери з меживом із лісових грибів | 80 | 46.00 |
Картопляні човники фаршировані м’ясом, запечені під сиром сулугуні | 100 | 54.00 |
Гарячі закуски: | ||
«Торба пастуха» (жульєн з куркою в млинцях запечених під сиром) |
200/10 | 118.00 |
Деруни домашні з грибами з підсоленим сиром фаршировані м’ясом Подаємо зі сметаною або шкварками на Ваш вибір |
200/50
200/50 200/50 200/50 |
90.00
92.00 94.00 98.00 |
Голубці полтавські зі сметаною Щойно із печі! |
200/50 | 118.00 |
Млинці з м’ясом Подаємо зі сметаною |
200/50 | 106.00 |
Млинці з печерицями та яйцем Подаємо зі сметаною |
200/50 | 102.00 |
«Курник м’ясний» (торт із млинців з куркою, грибами та сиром, запечений у запашному тісті, подається у вигляді паляниці) |
1кг. | 400.00 |
Рокот-крумплі по ужгородські (картопля запечена з мисливськими ковбасками,цибулею,яйцями в сметанково-сирному соусі,подаємо в горщику) |
350/20 | 142.00 |
Бануш по-гуцульськи
(приготовлений із кукурудзяного борошна і сметани,заправленний шкварками та бринзою,подаємо в горщику) |
300/30/30 | 116.00 |
Гарячі рибні страви: | ||
«Феєрія смаку» (лосось, запечений з овочами та духмяними прованськими травами в білому вині) |
10050/20 | 248.00 |
Короп, фарширований власним м’ясом,куркою та грибами, запечений у печі | 1кг. | 420.00 |
«Подарунок від рибалки» (філе судака, обсмажене на пательні, подаємо з овочами гриль та соусом тар-тар) |
150/100/50 | 224.00 |
«Мрія рибалки» (стейки коропа, смажені до золотавого кольору,подаємо з цибулею фрі та лимоном) |
150/50 | 144.00 |
Філе морського окуня смажене в яйці | 150/10 | 128.00 |
Філе морського окуня запечене з помідорами під сиром |
150/10 | 144.00 |
Гарячі м’ясні страви із телятини, свинини та птиці: |
||
«Прикарпатська смакота» (медальйони із телятини в беконі,смажені на пательні,подаємо з овочами гриль та аджикою) |
150/100/50 | 268.00 |
«Завиванці Угорські» – з курки фаршировані грибами – з курки фаршировані беконом – зі свинини фаршировані чорносливом – зі свинини фаршировані шинкою та сиром Тушковані у вершковому соусі з овочами |
150/20/20 | 154.00 |
«Соковита паця» (свинина,фарширована беконом та вершковим сиром,обсмажена в кунжуті на пательні) |
180/10 | 152.00 |
Котлета зі свинини смажена на грилі | 80/10 | 68.00 |
«Котлета по-київські» Класика кулінарного мистецтва |
90/10/10 | 68.00 |
«Курочка ряба» (куряча грудка,фарширована домашнім творогом та сиром сулугуні власного виробництва, обсмажена на пательні, подаємо з вершково-часниковим соусом) |
180/50 | 148.00 |
«Качині пестощі» (качину ніжку, обсмажену на пательні, подаємо із запеченими яблуками та соусом із журавлини) |
150/100/50 | 144.00 |
Пательні: | ||
«Свіжина» ( ошийок свинини,домашня ковбаса та кров’янка,смажені на розпеченій пательні з цибулею, подаємоіз гірчицею) |
300/20/50 | 248.00 |
«Панські витребеньки» (філе телятини,смажене з овочами на розпеченій пательні в імбирному соусі) |
150/100/20 | 244.00 |
Від Петровича… (підчеревина та картопля,смажені на розпеченій пательні з цибулею) |
100/150/20 | 152.00 |
Ковбаса селянська (кров’янка,смажена на розпеченій пательні з цибулею,подаємо із гірчицею) |
200/20/50 | 148.00 |
«Одарчина ковбаса» (домашня ковбаса, смажена на розпеченій пательні з цибулею, подаємо із гірчицею) |
200/20/50 | 182.00 |
Гриль-меню: | ||
Телятина «Аризона» (витриманий смак телячої вирізки, подаємо з маринованою цибулею на лаваші з шашличним соусом) |
150/30/50 | 246.00 |
Чілогаш
(корейку із свинини на кісточці, подаємо з томатами гриль на лаваші із соусом сацебелі) |
150/50/50 | 182.00 |
«Запашне м’яско» (м’ясо із ошийка свинини, подаємо на лаваші з маринованою цибулеюта солоними огірками) |
150/50/50 | 180.00 |
«Кумова Радість» (люля-кебаб із телятини, подаємо з маринованою цибулею на лаваші із соусом сацебелі) |
150/30/50 | 172.00 |
Апетитні реберця (соковиті реберця, подаємо на лаваші під імбирно-медовим соусом) |
150/30 | 162.00 |
«Півник» (ніжне філе молодої курочки, подаємо із вершково-лимонним соусом) |
150/50 | 158.00 |
Овочі-гриль (баклажани, томати, солодкий перець, гриби та цибуля під часниковим соусом) |
200/10 | 118.00 |
Шашличок із червоної риби(сьомга) (подаємо з лимоном та соусом тар-тар) |
120/30/50 | 202.00 |
Курячий шашличок (подаємо на лаваші з пікантним соусом) |
150/30/50 | 144.00 |
Шашлик із ошийка свинини (подаємо на лаваші з маринованою цибулею та шашличним соусом) |
150/30/50 | 168.00 |
Гарніри: | ||
Рис відварний з овочами | 100/50 | 48.00 |
Картопля по-селянські (смажена в кожурі, подаємо з часниковою підливою) |
150/10 | 48.00 |
Картопля по-домашньому (картопля, смажена із шматочками підчеревини) |
180/30 | 50.00 |
Картопля відварна з зеленню | 150/20 | 46.00 |
Картопля фрі | 150/10 | 54.00 |
Картопля тушкована: з грибами з овочами |
150/20 | 54.00 |
Капуста тушкована: з грибами з чорносливом |
150/20 | 48.00 |
Солодкі забави: | ||
«Три бажання» (три різноманітних морозива, подаємо з ягідним конфітюром) |
150/20 | 78.00 |
Налисники з солодким сиром (подаємо зі сметаною) |
200/50 | 88.00 |
Налисники з маком (подаємо зі сметаною) |
200/50 | 96.00 |
Налисники з яблуками (подаємо зі сметаною) |
200/50 | 86.00 |
Яблучний штрудель (з хрусткою скоринкою та ніжними кульками пломбіру ) |
150/50 | 102.00 |
Бабусині пиріжки
(начинки різноманітні, на Ваш вибір) |
1шт./80 | 24.00 |
Рулет по домашньому
(фарширований маком, яблуками, сиром) |
1кг. | 220.00 |