м. Київ, вул. Жилянська/Петлюри 126А/23
044 337 4096, 093 237 6557, 094 905 9096
Працюємо: з 900 до 2300
Перейти к содержимому
  • Головна
  • Меню
  • Про Шинок
  • Відгуки
  • Новини
  • Контакти
  • Пропозиція
    для туристів
    • Домашні сніданки
    • Обідня пропозиція
    • Холодні закуски
    • Салати
    • Перші страви
    • Гарячі закуски
    • Гарячі рибні страви
    • Гарячі м’ясні страви
    • Пательні
    • Гриль меню
    • Гарніри
    • Вареники,пельмені
    • Солодкі забави
    • Закуски до пива,пиво
    • Напої
    • Горілчані вироби
    • Банкетні страви
    • Поминальне меню
 

Банкетні страви

Назва Вихід в гр.  Ціна в грн. 
Холодні закуски:
«Здобич рибалки»
(млинці з сьомгою власного посолу, лимон, зелень)
100/60/20 184.00
«Тещина закуска»
(оселедець пряного посолу на запеченій картоплі з червоною цибулею, зелень)
80/60/40/10 124.00
Рибне асорті
(сьомга власного посолу, палтус, лимон, зелень)
150/30 268.00
Скумбрія холодного копчення 80/40/10 144.00
«М’ясна скриня»
(запечена з часничком буженина, язик свинячий та домашня ковбаса, зелень)
170/10 168.00
Асорті рулетів
(курка, свинина і телятина фаршировані омлетом, грибами, чорносливом та запечені по домашньому)
170/10 168.00
«Козацький перекус»
(сало, те що смалене соломкою, перекручене сало з хріном, три гріночки, часничок, зелень)
150/30 128.00
Язик відварний
(свинячий, подаємо з хріном)
100/50/10 124.00
З карпатських долин…
(бринза, сулугуні власного виробництва, мед, горішки)
150/30/10 142.00
Асорті сирів
(гауда, чеддер, камамбер, виноград, горішки)
150/30/10 234.00
«Святковий покуштунок»
(млинці фаршировані солоним творогом та с/с сьомгою, лимон, зелень)
150/10 168.00
Українська «Фуагра»
(паштет із печінки під желе з червоного вина)
150/10 157.00
«Лісова галявина»
(мариновані домашні печериці, цибуля, часник, зелень)
150/20 88.00
Закуска «Хохляцька»
(хрусткі солоні огірки та тонізуючі помідори, квашена капуста, морква та бурячок по корейські)
300/10 112.00
«Смачна городина»
(свіжі помідори та огірочки, солодкий перець, зелень)
250/10 126.00
Пеньочки зі смажених баклажанів
з помідорами під сиром
200/10 156.00
Маслини/оливи 50/10 66.00
Помідори фаршировані
– сиром з часниковим соусом
– салатом «крабовий»
– салатом «столичний»
– салатом «господарочка
(куряча грудка, ананас, шампіньйони мариновані,огірки свіжі, яйця, соус)
50 42.00
Яйця фаршировані грибами 150/10 48.00
Фаршировані та заливні страви:
Язик заливний 250/10 184.00
Риба заливна (філе морського окуня) 250/10 168.00
Холодець із свинини та домашнього півника,подаємо з хріном 200/10 144.00
Печінковий тортик 1кг. 360.00
Курка фарширована млинцями 1кг. 440.00
Риба фарширована власним м’ясом, запечена у печі та оформлена овочами 1кг. 620.00
Салати:
                                         З рибою…
«Цезар» з сьомгою
(сьомга карамелізована в кунжуті, мікс салатів, сухарики, сир «пармезан», помідори «чері», яйце, соус)
 220/10  166.00
 «Бриз»
(сьомга власного посолу, мікс салатів, сир «фета», помідори «чері», оливи, насіння гарбузове, подаємо під лимонно- медовим соусом)
 250/10  157.00
 «Оселедець під шубою»
(оселедець пряного посолу під шапкою
з парових овочів, яйця, соус)
 300/10  110.00
                                                          З м’ясом…
«Рідна Хата»
(смажена в кунжуті телятина, мікс салатів, помідори «чері», сир «камамбер», печериці мариновані, імбирний соус)
 230/10  154.00
 «Цезар» класичний
(мікс салатів, обсмажена куряча грудка та бекон, сухарики, сир «пармезан», помідори «чері», яйце, соус)
 250/10  142.00
 «Балакучий язичок»
(язик телячий, смажені печериці, солоний огірок, горошок, горішки, яйце, соус)
 250/10  118.00
Традиційне “Олів’є”

(овочі парові,куряча грудка,солоний огірок,яйце,соус)

250/10 104.00
 «Роксолана»
(куряча грудка, болгарський перець, маслини, печериці мариновані, сир, соус)
 250/10 124.00
 «Бояриня»
(обсмажені у вершках спаржева квасоля та печериці, капуста пекінська, обсмажена куряча грудка,помідори «чері» під сирним соусом)
 220/10  148.00
 «Пікантний»
(копчена куряча грудка, помідори, мариновані печериці, вершковий сир, горішки, пікантний соус)
 250/10  128.00
“Господарочка”

(куряча грудка,ананас,шампіньйони мариновані,огірки свіжі,яйця,соус)

250/10 124.00
                                         З овочами…

«Від Грецького Пана»
(помідори, огірки, солодкий перець, сир «фета», кримська цибуля, маслини, рослинна олія)

 250/10  136.00
 «Примха Панянки»
(сир «моцарела» з помідорами під соусом «Песто»)
Ніжно та вишукано!
200/10 126.00
Канапе: 
 З салом командирським, бородінським 
хлібом і корнішонами 
 15/10/5/10  24.00
 З оселедцем, маринованою цибулею
і бородінським хлібом 
 15/10/5/10  26.00
 З масляною та маринованим імбиром   15/5/10/10  40.00
 З салямі і маслинами   15/10/5/10  32.00
З сьомгою і лимоном 15/10/5/10 40.00
З ікрою лосося і зеленим маслом   15/10/5/10 48.00
З моцарелою, помідорами та соусом Песто 15/15/10/5 30.00
З бужениною і свіжим огірком  15/10/5/10 32.00
З баликом та грушою  15/15/10/5 32.00
З домашньою ковбасою і помідорами  15/10/5/10 30.00
З шинкою та свіжим огірком  15/10/5/10 32.00
З копченим курячим філе,
сиром та ананасом 
15/10/10/5 32.00
З язиком, сиром та солодким перцем  15/10/10/5 38.00
                                           Шпажки:
Камамбер та моцарела з виноградом 100 134.00
З вершковим сиром та ананасом 100 68.00
Буженина та шинка з помідорами чері 100 72.00
Копчена курка, сир Фета, оливи  100 72.00
З салямі, маринованими грибами та сиром 100 74.00
Еклери з курячим паштетом  80 42.00
Еклери із суфле лосося  80 48.00
Еклери з меживом із лісових грибів  80 46.00
Картопляні човники фаршировані м’ясом, запечені під сиром сулугуні  100 54.00
                                        Гарячі закуски:
«Торба пастуха»
(жульєн з куркою в млинцях запечених під сиром)
200/10 118.00
Деруни домашні
з грибами
з підсоленим сиром
фаршировані м’ясом
Подаємо зі сметаною або шкварками на Ваш вибір
200/50

200/50

200/50

200/50

90.00

92.00

94.00

98.00

Голубці полтавські зі сметаною
Щойно із печі!
200/50 118.00
Млинці з м’ясом
Подаємо зі сметаною
200/50 106.00
Млинці з печерицями та яйцем
Подаємо зі сметаною
200/50 102.00
«Курник м’ясний»
(торт із млинців з куркою, грибами та сиром, запечений у запашному тісті, подається у вигляді паляниці)
1кг. 400.00
Рокот-крумплі по ужгородські
(картопля запечена з мисливськими ковбасками,цибулею,яйцями в сметанково-сирному соусі,подаємо в горщику)
350/20 142.00
Бануш по-гуцульськи

(приготовлений із кукурудзяного борошна і сметани,заправленний шкварками та бринзою,подаємо в горщику)

300/30/30 116.00
                            Гарячі рибні страви:
«Феєрія смаку»
(лосось, запечений з овочами
та духмяними прованськими травами в білому вині)
10050/20 248.00
Короп, фарширований власним м’ясом,куркою та грибами, запечений у печі  1кг. 420.00
«Подарунок від рибалки»
(філе судака, обсмажене на пательні,
подаємо з овочами гриль та соусом тар-тар)
150/100/50 224.00
«Мрія рибалки»
(стейки коропа, смажені до золотавого кольору,подаємо з цибулею фрі та лимоном)
150/50 144.00
Філе морського окуня смажене в яйці 150/10 128.00
Філе морського окуня
запечене з помідорами під сиром 
150/10 144.00
        Гарячі м’ясні страви
        із телятини, свинини та птиці:
«Прикарпатська смакота»
(медальйони із телятини в беконі,смажені
на пательні,подаємо з овочами гриль та аджикою)
150/100/50 268.00
«Завиванці Угорські»
– з курки фаршировані грибами
– з курки фаршировані беконом
– зі свинини фаршировані чорносливом
– зі свинини фаршировані шинкою та сиром
Тушковані у вершковому соусі з овочами
150/20/20 154.00
«Соковита паця»
(свинина,фарширована беконом та вершковим сиром,обсмажена в кунжуті на пательні)
180/10 152.00
Котлета зі свинини смажена на грилі  80/10 68.00
«Котлета по-київські»
Класика кулінарного мистецтва
90/10/10 68.00
«Курочка ряба»
(куряча грудка,фарширована домашнім творогом та сиром сулугуні власного виробництва, обсмажена на пательні, подаємо з вершково-часниковим соусом)
180/50 148.00
«Качині пестощі»
(качину ніжку, обсмажену на пательні,
подаємо із запеченими яблуками та соусом із журавлини)
150/100/50 144.00
                                   Пательні:
«Свіжина»
( ошийок свинини,домашня ковбаса та кров’янка,смажені на розпеченій пательні з цибулею, подаємоіз гірчицею)
300/20/50 248.00
«Панські витребеньки»
(філе телятини,смажене з овочами на розпеченій пательні
в імбирному соусі)
150/100/20 244.00
Від Петровича…
(підчеревина та картопля,смажені на розпеченій пательні з цибулею)
100/150/20 152.00
Ковбаса селянська
(кров’янка,смажена на розпеченій пательні з цибулею,подаємо із гірчицею)
200/20/50 148.00
«Одарчина ковбаса»
(домашня ковбаса, смажена на розпеченій пательні з цибулею, подаємо із гірчицею)
200/20/50 182.00
                                   Гриль-меню:
Телятина «Аризона»
(витриманий смак телячої вирізки, подаємо з маринованою цибулею на лаваші з шашличним соусом)
150/30/50 246.00
Чілогаш

(корейку із свинини на кісточці, подаємо з томатами гриль на лаваші із соусом сацебелі)

150/50/50 182.00
«Запашне м’яско»
(м’ясо із  ошийка свинини, подаємо на лаваші з маринованою цибулеюта солоними огірками)
150/50/50 180.00
«Кумова Радість»
(люля-кебаб із телятини, подаємо з маринованою цибулею на лаваші із соусом сацебелі)
150/30/50 172.00
Апетитні реберця
(соковиті реберця, подаємо на лаваші
під імбирно-медовим соусом)
150/30 162.00
«Півник»
(ніжне філе молодої курочки,
подаємо із вершково-лимонним соусом)
150/50 158.00
Овочі-гриль
(баклажани, томати, солодкий перець, гриби та цибуля під часниковим соусом)
200/10 118.00
Шашличок із червоної риби(сьомга)
(подаємо з лимоном та соусом тар-тар)
120/30/50 202.00
Курячий шашличок
(подаємо на лаваші з пікантним соусом)
 150/30/50  144.00
Шашлик із ошийка свинини
(подаємо на лаваші з маринованою цибулею
та шашличним соусом)
 150/30/50  168.00
                                               Гарніри:
Рис відварний з овочами   100/50 48.00
Картопля по-селянські
(смажена в кожурі, подаємо з часниковою підливою)
 150/10  48.00
Картопля по-домашньому
(картопля, смажена із шматочками підчеревини)
 180/30  50.00
Картопля відварна з зеленню   150/20  46.00
Картопля фрі   150/10  54.00
Картопля тушкована:
з грибами
з овочами
 150/20  54.00
Капуста тушкована:
з грибами
з чорносливом
 150/20  48.00
                               Солодкі забави:
 «Три бажання»
(три різноманітних морозива, подаємо з ягідним конфітюром)
 150/20  78.00
 Налисники з солодким сиром
(подаємо зі сметаною)
 200/50  88.00
 Налисники з маком
(подаємо зі сметаною)
 200/50  96.00
 Налисники з яблуками
(подаємо зі сметаною)
 200/50  86.00
 Яблучний штрудель
(з хрусткою скоринкою
та ніжними кульками пломбіру )
 150/50  102.00
 Бабусині пиріжки

(начинки різноманітні, на Ваш вибір)

 1шт./80 24.00
Рулет по домашньому

(фарширований маком, яблуками, сиром)

    1кг. 220.00

 

м.Київ, вул.Жилянська/Петлюри 126А/23
тел. 044 337 4096, 093 237 6557, 094 905 9096
Працюємо: з 900 до 2300
©2013 1gogdesign
Создание сайтов
©2013 All Rights Reserved.