Гарячі м’ясні страви |
||
Назва | Вихід в гр. | Ціна в грн. |
“Прикарпатська смакота”
(медальйони із телятини в беконі,смажені на пательні,подаємо з овочами гриль та аджикою) |
150/100/50 | 268.00 |
“Соковита паця”
(свинина,фарширована беконом та вершковим сиром,обсмажена в кунжуті на пательні) |
180/10 | 152.00 |
Дерун в “М’ясній шапці”
(смажене на пательні філе свинини,подаємо на пухнастому деруні з печерицями під вершковим соусом) |
120/100/50 | 168.00 |
“Вечеря від Солохи…”
(медальйони зі свинини,смажені на пательні, подаємо з картоплею фрі та зернистою гірчицею) |
150/80/50 | 182.00 |
“Котлета по- київські”
Класика кулінарного мистецтва |
150/10/10 | 142.00 |
“Курочка ряба”
(куряча грудка,фарширована домашнім творогом та сиром сулугуні власного виробництва,обсмажена на пательні,подаємо з вершково-часниковим соусом) |
180/50 | 148.00 |
“Качині пестощі”
(качину ніжку,обсмажену на пательні,подаємо із запеченими яблуками та соусом із журавлини)
|
150/100/50 | 144.00 |